Goedkope APK keuring

voor diesel en benzine auto’s Franeker

Als u op zoek bent naar een goedkope APK keuring voor uw auto in Franeker, dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn APK Keuring Franeker.

APK keuringen worden verricht in de eigen werkplaats van APK Keuring Franeker, door onze vakbekwame monteurs Piet Poelstra en Martijn Neuteboom.

APK Keuring Franeker

Mocht uw auto APK goedgekeurd worden, dan kan uw auto snel weer de weg op! Helaas komt het ook voor dat er reparaties moeten worden uitgevoerd aan de auto, waardoor deze helaas moet worden afgekeurd. U zit dan zonder auto. Hier hebben wij echter een service voor.

Moet uw auto gerepareerd of apk gekeurd worden?

Wij zijn jaren geleden begonnen met reparaties aan auto’s, ongeacht het merk of bouwjaar. U kunt altijd met uw wagen bij ons terecht. Mocht uw auto niet direct gerepareerd kunnen worden dan mag u gebruik maken van onze leenauto. Bij iedere reparatie vragen wij u of gebruik wilt maken van nieuwe of gebruikte onderdelen. Wij hebben altijd nieuwe, als gebruikte onderdelen op voorraad in ons magazijn in Franeker. Zo kunnen wij snel iedere auto repareren. Hier zijn geen kosten aan verbonden, echter dient u brandstof en boetes zelf te betalen.

Tarieven

APK Keuring Franeker

Werkplaatstarief

€ 50,00 exclusief BTW

APK keuring

v.a. € 37,19

Aircoservice

v.a. € 75,00 exclusief BTW

Uitlezen computer

€ 27,50 exclusief BTW

Balanceren

v.a. € 14,46

Bandreparatie

€ 14,46

Koelvloeistof

€ 6,65

Lampreparatie

v.a. € 8,20

gtag('config', 'UA-57652088-2');