Wij kopen auto’s en sloopauto’s in tegen een hoge vergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van verschillende factoren, zo als de staat waarin de auto verkeerd, de leeftijd van de auto. Er bestaat natuurlijk wel een verschil in vergoeding voor een demontage auto of een tweede hands rijdende auto. Voor het aanbieden van uw auto kunt u het formulier invullen op onze website of even bellen met 0517-383372 en natuurlijk geldt hiervoor ook de ophaalservice van ons bedrijf.

Wij kopen auto’s uit Witmarsum en daarbuiten!

Autodemontage Poelstra uit Friesland koopt zowel schade en sloopauto’s in, maar ook auto’s zonder schade. Uiteraard geven wij een hoge vergoeding voor uw auto. Voor een goed rijdende tweedehands krijgt u natuurlijk een ander bedrag dan voor een demontage auto. Het bedrag dat wordt vergoed hangt af van de leeftijd, bouwjaar en staat. Auto Inkoop Witmarsum is gevestigd in Franeker!

Auto inkoop Witmarsum – Service & snel!

Als u een gebruikte auto wilt aanbieden aan ons bedrijf dan kan dat op zeer eenvoudige wijze, u kunt een formulier invullen op onze website en dan nemen wij contact met u op. U krijgt dan snel de waarde te horen van uw auto. Wij kopen deze auto dan bij u in, tevens halen wij deze op in Drachten. De service van auto inkoop Witmarsum is dat wij een ophaalservice hebben voor schadeauto’s. Als u uw auto aanbiedt bij Autodemontage Poelstra dan halen wij deze gratis bij u op. Hierdoor hoeft u niet met uw auto rond te rijden nadat deze bijvoorbeeld schade heeft gehad. Auto inkoop Witmarsum heeft deze service gewoon!

Contact met Auto Inkoop Witmarsum?

Contact opnemen met Auto inkoop Witmarsum kan erg eenvoudig en snel. U kunt het formulier invullen voor het aanbieden van uw auto, of direct bellen met de sloperij: 0517-383372. Mocht u geen gehoor krijgen dan kunt u ook naar dit mobiele nummer bellen: 06-23602345, u krijgt dan een van de medewerkers van Auto Inkoop Witmarsum aan de lijn. Zij zullen u goed te woord te staan.