Op zoek naar de Autosloperij in Sneek?

U vindt Autosloperij Poelstra in Franeker, Friesland. U kunt hier terecht voor onderdelen van alle merken auto’s. Of het nu gaat om een spatscherm of om een compleet motorblok. Autosloperij Harlingen, Poelstra levert alle onderdelen voor de laagste prijzen!

De meeste onderdelen op voorraad bij de Autosloperij Sneek

Als u op zoekt bent naar onderdelen voor uw auto of deze juist wilt verkopen aan een Autosloperij in Friesland dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Autosloperij Sneek: Direct geld voor uw sloopauto!

U kunt bij direct geld krijgen voor uw sloopauto uit Harlingen. Vul dan het formulier in voor het aanbieden van uw schade/sloop auto en u hoort zo snel mogelijk wat u kunt krijgen voor uw sloopauto bij Poelstra autodemontage Poelstra. Wij behandelen deze aanvragen zo snel mogelijk.

Ook reparatie en apk bij autosloperij Sneek

Autosloperij Sneek is breed georiënteerd, als u op zoek bent naar een adres voor snelle en voordelige reparatie dan raden u aan zeker eens contact op te nemen! Wij beschikken over een grote werkplaats waar uw auto gerepareerd kan worden door een van onze monteurs. Het voordeel van de Autosloperij is dat wij ook gebruikte onderdelen op uw voertuig kunnen monteren, veel schadevoertuigen komen binnen met hagelnieuwe onderdelen. Deze onderdelen kunnen als u dat wilt gebruikt worden op uw auto! Hiermee bespaard u per onderdeel al gauw tientallen euro’s.